Bibelebons

Peuterspeelzaal Bibelebons is gevestigd in basisschool, Otto Baron. De Otto Baron is onderdeel van BO De Duinroos van de stichting Protestant Christelijke Onderwijs Katwijk in de Molenwijk in Katwijk a/d Rijn.

http://www.pco-katwijk.nl/Locatie-Otto-Baron


Wat speelt er bij Bibelebons?

Bibelebons viert samen met basisschool De Otto Baron feest! (30-03-2016)
Als afsluiting van het project 'Glitter & Glamour' hebben er verschillende activiteiten plaatsgevonden bij Bibelebons. Alle kinderen mochten verkleed komen, er was een echte kapper, er werd geknutseld en er was tijd om te spelen en iets feestelijks te eten. Het was een... (Lees verder)

Thema dierentuindieren (30-03-2016)
De afgelopen weken hebben wij gewerkt over het thema dierentuindieren. Elk thema wordt afgesloten met een activiteit samen met de ouders. Deze keer kon er gekozen worden uit verschillende activiteiten vanuit Praatpret. Praatpret is nieuw en is een uitbreiding van ons Peuterpraatprogramma. Er... (Lees verder)

Paasontbijt bij Bibelebons (30-03-2016)
In de week voor Pasen verzorgde peuterspeelzaal Bibelebons een traditioneel Paasontbijt. Alle peuters en ook de juffen kwamen in hun pyjama naar de in Paassfeer aangeklede peuterspeelzaal om de ochtend te starten met een lekker ontbijtje. Het was een zeer vrolijk Pasen! (Lees verder)

Contactgegevens

Bibelebons
Locatiehoofd: Astrid Plug
Fresiastraat 18a
2223 XA Katwijk
Tel. 071-4014061
pszbibelebons@peuterkring.nl

Online inschrijven